Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 08:03 | June 3, 2016

  MARBELLA INSTA

  Marbella instagram

   

  @ANGELICABLICK

   

  Some snaps from my insta when we where in Marbella :) such a wonderful trip! Good job Fightbox and Björn Borg! Just woke here and now I’m having some breakfast before I need to pack my bags. I have a busy schedule today before it’s time to take the train to Gothenburg. Talk to you in a while!

  ________________________________________

  Lite bilder fån min insta från när vi var i Marbella :) en sjukt härlig resa! Bra jobbat Fightbox och Björn Borg! Vaknade nyss här hemma och ska snart käka frukost innan jag behöver packa min väska. Jag har en stressig dag framför mig innan tåget går till GBG. Vi hörs om en liten stund!


  10 kommentarer  10 kommentarer om “MARBELLA INSTA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här