Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:55 | June 3, 2016

  TB // JUNE 2015

  juni5juni10juni9juni16juni2juni8juni4juni14juni3

   

  JUNE – ONE YEAR AGO

  Me and Fang are on our way to Gothenbuuuuuurg! We’ll arrive around seven and then we’ll go to our hotel, drop our bags and then have dinner with the crew at Lounges. I’m soooo tired.. I can’t almost keep my eyes open. I haven’t slept that good last night since André is sick and I always go all “mommy” on him when he’s sick and continue to wake up to check if he’s OK haha :) Anyway, I can’t even tell you how excited I am for tomorrow!! I think there is going to be aloooooot of people in Gothenburg an at the concert tomorrow. It would be so nice to see some of you guys there, so if you see me – please come up and say hi :)

  _____________________________________________

  Jag och Fang är påväg till Gööööötebooorg! Vi kommer fram runt sju och då ska vi först till hotellet för att släppa av våra väskor innan vi ska ha middag med gänget på Lounges. Jag är så sjuuuukt trött.. kan knappt hålla ögonen öppna. Sov inte så bra inatt pga att André är sjuk och då blir jag så himla “omhändertagande” och vaknar titt som tätt för att kolla så att han är OK hahah :) Aja, kan iaf inte förklara peppen inför imorgon!! Jag tror de kommer vara så sjukt mycket folk i GBG och på Håkan konserten. Vore så himla kul om man stötte på några av er där :) så om ni ser mig – kom gärna fram och hälsa!

   


  10 kommentarer  10 kommentarer om “TB // JUNE 2015”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här