Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:18 | June 6, 2016

  HÅKAN HELLSTRÖM

  Håkan HellströmLive nation

   

  AT HÅKAN HELLSTRÖM CONCERT

   

  Ah, I’m still dreaming about this concert. It was pure magic. Thank you my best Fang for one of the best birthday gifts EVER ♥ We got to Varberg just a couple of hours ago. André and I are here visiting his parents :) We went down to the beach earlier today because they have a surfer thing down there every 6th of June ( our national day here in Sweden) – I also almost for hit by a car too! so scary! Or not the actual car but the hindsight on the side of the car ( it was a big car and the hindsight was placed really high) It kind of just kissed my cheek. Scary tho! Anyway, now we are going to grill/barbeque outside now and then just spend time together with his family. I’ll update before I go to bed later on!

  _______________________________________________

  Åh, jag drömmer mig fortfarande bort till konserten. Det var sann magi. Tack bästa Fang för en av de bästa presenterna jag fått ♥ Kom till Varberg för några timmar sen. André och jag besöker hans päron här :) Vi stack ner till stranden här tidigare idag eftersom dom har någon slags surfgrej där under den 6:e juni varje år ( på nattionaldagen ) – Och jag blev nästan påkörd av en bil! Så läskigt! Eller inte själva bilen, men backspegeln på sidan ( de var som en mini-buss så dom var gigantiska och satt i huvudhöjd ). Den liksom smekte lite lätt min kind typ. Läskigt! Aja, nu ska vi snart grilla här och bara umgås. Skriver innan jag ska sova sen!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “HÅKAN HELLSTRÖM”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här