Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 08:43 | June 6, 2016

  LOVE & LEMONS

  FOR LOVE & LEMONSFOR LOVE & LEMONSFOR LOVE & LEMONSFOR LOVE & LEMONSFOR LOVE & LEMONSFOR LOVE & LEMONSFOR LOVE & LEMONSFOR LOVE & LEMONS

   

  PHOTOS BY RASMUS LINDHAL / EDIT BY ME – CREDIT&ADLINKS:
  _DRESS FROM FOR LOVE & LEMONS, HERE_SANDALS FROM MADEWELL, HERE_
  _BAG FROM MARNI_SUNGLASSES FROM CHIMI_

   

  Well, I can’t really explain in words how the concert was. I’m blown away! Over 70.000 people came to gather in love and joy to see Håkan Hellström perform. Pure magic. And not only was the atmosphere amazing, Håkan fantastic like usual – but also, my friend Miriam Bryant enters the stage and performs with him .. goose bombs all over, I can tell you that! WHAT A WOMAN! If you haven’t listen to her music before – go and do that. She is something special! I didn’t bring my camera there but I took a lot of photos with my phone so I’ll show you those pictures later. An hey, a reminder: follow me on snapchat too: angelicablick ♥ And PS. This dress is just amazeballs!! I’m literally in love.

  ____________________________________________

  Ja, jag kan typ inte förklara i ord hur konserten var. Jag är helt blown away! Över 70.000 personer samlades i kärlek och glädje för att se Håkan Hellström uppträda. Ren magi. Inte nog med att atomsfären var helt magisk, Håkan fantastisk som vanligt – utan de faktum att min vän Miriam Brynt kommer upp på scen och uppträder med honom.. gåshud över hela kroppen, de kan jag lova! VILKEN KVINNA! Om ni inte har lyssnat på hennes musik innan – gör de! Hon är nått alldeles extra. Utöver de så tog jag tyvärr inte med mig den stora kameran men jag tog massa bilder med mobilen som ni ska få! Och ni: kom ihåg att följa mig på snapchat – heter angelicablick där ♥ och PS. Den här klänningen är amazeballs!! Jag är bokstavligt talat kär.


  37 kommentarer  37 kommentarer om “LOVE & LEMONS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här