Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

8:43 | June 6, 2016

LOVE & LEMONS

LOOK OF THE DAY
FOR LOVE & LEMONSFOR LOVE & LEMONSFOR LOVE & LEMONSFOR LOVE & LEMONSFOR LOVE & LEMONSFOR LOVE & LEMONSFOR LOVE & LEMONSFOR LOVE & LEMONS

 

PHOTOS BY RASMUS LINDHAL / EDIT BY ME – CREDIT&ADLINKS:
_DRESS FROM FOR LOVE & LEMONS, HERE_SANDALS FROM MADEWELL, HERE_
_BAG FROM MARNI_SUNGLASSES FROM CHIMI_

 

Well, I can’t really explain in words how the concert was. I’m blown away! Over 70.000 people came to gather in love and joy to see Håkan Hellström perform. Pure magic. And not only was the atmosphere amazing, Håkan fantastic like usual – but also, my friend Miriam Bryant enters the stage and performs with him .. goose bombs all over, I can tell you that! WHAT A WOMAN! If you haven’t listen to her music before – go and do that. She is something special! I didn’t bring my camera there but I took a lot of photos with my phone so I’ll show you those pictures later. An hey, a reminder: follow me on snapchat too: angelicablick ♥ And PS. This dress is just amazeballs!! I’m literally in love.

____________________________________________

Ja, jag kan typ inte förklara i ord hur konserten var. Jag är helt blown away! Över 70.000 personer samlades i kärlek och glädje för att se Håkan Hellström uppträda. Ren magi. Inte nog med att atomsfären var helt magisk, Håkan fantastisk som vanligt – utan de faktum att min vän Miriam Brynt kommer upp på scen och uppträder med honom.. gåshud över hela kroppen, de kan jag lova! VILKEN KVINNA! Om ni inte har lyssnat på hennes musik innan – gör de! Hon är nått alldeles extra. Utöver de så tog jag tyvärr inte med mig den stora kameran men jag tog massa bilder med mobilen som ni ska få! Och ni: kom ihåg att följa mig på snapchat – heter angelicablick där ♥ och PS. Den här klänningen är amazeballs!! Jag är bokstavligt talat kär.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

37 Responses to “LOVE & LEMONS”

 1. Nathalie on

  Hur är den vackra klänningen i storleken? Jag är en 36:a vanligtvis men vet ej om jag behöver gå upp till en 38:a…
  Tack för svar, mvh Nathalie

  Reply
 2. Emma on

  Hej Angelica.
  Jag har lite frågor angående mago hår som du gjort. Jag själv gjorde mago förlängning men fick någon slags förtjockning och slingorna sitter endast i bak.. Jag undrar om du har några slingor sittandes även vid öronen ungefär eller hur sitter dina?

  Önskar jätte gärna att du kunde höra av dig så snabbt som möjligt. Ska tillbaka till frisören på torsdag för att prata om detta och vore skönt att veta hur det sitter på andra som gjort på samma salong.

  Tack på förhand och hoppas verkligen att höra ifrån dig inom kort. Ha en bra dag!
  / Emma

  Reply
  • angelicablick on

   Hej Emma!

   Hmm.. bad du om en förtjockning och vart gjorde du de? Jag själv har hår runt hela skallen -även vid öronen. inte för långt upp eller för långt fram eftersom jag vill kunna sätta upp håret. Men hår där framme har jag allt! Det har jag för att de ska se naturligt och snyggt ut! Hur ser håret ut överlag? är det snyggt inklippt? vi alla har ju olika hår, så beroende på hur ditt hår ser ut så gör dom ju olika / sätter de olika osv. Viktigatse är att de ser bra ut och inte riktigt vart de sitter. Men ser de inte bra ut eller känner du dig inte nöjd så ska du säga de och be dom sätta dit/ta bort hår som du själv vill ha de! De är viktigt! hoppas allt löser sig! kram

   Reply
 3. Tonje on

  Hi! I’m gonna write in english in case there are ant norwegian words that can be confusing. I’m wondering about your bag from Marni, which size do you have and what’s the name of the colour? Btw, your outfits and looks amaze me every god damn day. You are my biggest inspo and the prettiest creature I know about. Hope you will take the time to answer my question, until then continue to inspire others. You rock. Love from a norwegian fan of yours.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.