Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:16 | June 7, 2016

  SNEAKERS FOR THA WIN

  SHOPBOP1.HERE 2.HERE 3.HERE 4.HERE

   

  SHOPBOP
  5.HERE 6.HERE 7.HERE 8.HERE

   

  SHOPBOP
  9.HERE 10.HERE 11.HERE 12.HERE

   

  Just because I LOVE SNEAKERS! I think André is going to rip his hair off soon if I buy another pair of sneakers haha. I can’t even tell you how many I have.. But that’s what happen when you can’t get enough of something haha. So here is a pick of really nice sneakers through shopbop!

  _____________________________________

  Bara för att JAG ÄR TOKIG I SNEAKERS! Jag tror att André kommer slita av sig allt sitt hår snart om jag köper ett par till sneakers haha. Kan typ inte räkna hur många jag har.. men de är vad som händer när man fastnar för nått haha. Men men, här är ett utplocka av lite avvisar från shopbop!

  -In collab with shopbop


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här