Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

16:39 | June 7, 2016

TB TO MEXICO

TRAVEL
mexico76mexico77

 

THROWBACK

 

Time for us to soon leave Varberg :( But we’ll be back soon again! we are coming back for Petter in july so that’s going to be a lot of fun! So, I remember these pictures like they were yesterday. I really enjoyed Mexico and it feels like that I have ti go back there again and do the stuff I didn’t do. Such a beautiful place!

____________________________________________________

Dags för oss att snart lämna Varberg :( Men vi är tillbaka snart! Vi kommer ju tillbaka för Petter i juli så de ska bli kul! så, jag kommer ihåg de här bilderna som om dom var tagna igår. Jag uppskattade Mexico som fan och de känns som att jag måste åka tillbaka för att uppleva allt ja inte hann se. Sjukt vackert ställe!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

18 Responses to “TB TO MEXICO”

 1. Katja Inga on

  Hej Angelica!
  Jag älskar ju dina foton och tycker att du redigerar så fint. Förstår att du inte vill avslöja dina redigeringshemligheter men vilket redigeringsprogram är bäst att använda för att behålla kvalitén på bilderna efter redigering? T ex instagram blir ju kvalitén märkbart sämre på… Det är så tråkigt med tanke på att jag fotar med en Sony a5000.
  Kunde vara kul med ett inlägg med lite redigeringstips :)

  Kram!

  Reply
  • angelicablick on

   hej fina! Hehe, tack <3 jag använder alltid photoshop :) och så fotar jag i RAW! de är viktigt :) då behåller de ofta kvalitén. om du inte gör dom sjukt mindre än orginalbilden! kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.