Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:39 | June 7, 2016

  TB TO MEXICO

  mexico76mexico77

   

  THROWBACK

   

  Time for us to soon leave Varberg :( But we’ll be back soon again! we are coming back for Petter in july so that’s going to be a lot of fun! So, I remember these pictures like they were yesterday. I really enjoyed Mexico and it feels like that I have ti go back there again and do the stuff I didn’t do. Such a beautiful place!

  ____________________________________________________

  Dags för oss att snart lämna Varberg :( Men vi är tillbaka snart! Vi kommer ju tillbaka för Petter i juli så de ska bli kul! så, jag kommer ihåg de här bilderna som om dom var tagna igår. Jag uppskattade Mexico som fan och de känns som att jag måste åka tillbaka för att uppleva allt ja inte hann se. Sjukt vackert ställe!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “TB TO MEXICO”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här