Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:14 | June 9, 2016

  FIRST VLOG!

   

  FIRST VLOG // SUMMER IN STOCKHOLM

   

  Yey! Finally!! So, be kind to me haha – it’s my first ever video ( accept the LA one ) – so I promise to talk more in the other ones coming up and ofc in the tutorials, Q&A and so on. But I hope you like this! I’ve recorded the highlights from last week in this vlog everything from work at the office, chilling with friends, at the Zalando event, Håkan Hellström concert and other stuff. The only thing I missed to film was the day party with CUBE. But yes, I really like to film and hopefully I can just get better and better and better :) I want you guys to see more of me and how I am as  a person and that can only be seen through videos. As I’ve told you before, I’ll mix my videos from everhyting like everyday vlogs, videos from my trips to other countries, Q&A’s, tutorials and other fun stuff. I hope you’ll enjoy it!♥

  ____________________________________________

  Yey! Äntligen!! Så, var snälla mot mig nu haha – de är ju faktist min första vlog ( om man bortser från LA videon ) – och jag lovar att snacka/berätta mer i nästkommande vloggs, tutorials, Q&A och sådär. Men jag hoppas ni gillar denna! Jag har spelat in alla roliga saker från min förra vecka- allt från jobb på kontoret, häng med kompisar, Zalando eventet, Håkan Hellström konserten och annat roligt. De enda jag missade var dagsfesten med CUBE. Men ja, jag gillar att filma och jag vill bara bli bättre och bättre :) Jag vill ju att ni ska få se mer av mig och hur jag faktist är som person och de kan bara hända genom film. Som jag sagt innan, jag kommer mixa mina videos från vardagliga vlogs, videos från mina resor, Q&A, tutorials och andra roliga saker. Hoppas ni gillar de!♥


  21 kommentarer  21 kommentarer om “FIRST VLOG!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här