Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

16:40 | June 9, 2016

THURSDAY

UNCATEGORIZED 2
nytorget 6nytorget 6

 

LUNCH AT NYTORGET 6 / WEARING JACKET FROM ZARA

 

I’ve been running around town all day getting shit doooone! I’m back home now working :) The vlog will be up at 19.30-20.00 yey! We bumped into some problems like I told you. Also, what do you think about my jacket? I love the blue color ♥ I bought it in Marbella when we were there. Full look will come up tomorrow :)

_________________________________________

Jag har sprungit runt stan hela dagen och fått skit gjooort! Nu är jag hemma igen och jobbar :) Vloggen kommer upp runt 19.30-20.00! Vi var tvungna att fixa lite problem innan bara, som jag sa. Och ni, vad tycker ni om min nya jacka? Älskar den blåa färgen ♥ Köpte den i Marbella när vi var där. Hela looken kommer upp imorgon :)

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

11 Responses to “THURSDAY”

 1. Sofia on

  Hej!

  När du är ute och reser hur gör du med skönhetsprodukter så som smink, schampoo, balsam och hudvård? Jag ska till Melbourne i ett halvår och funderar på om jag bara ska ta med lite produkter i reseförpackningar när jag åker dit och sedan köpa där så att jag iaf har något i början. Men så är jag även rädd att det ska läcka ut i väskan.. Har du tips på hur man kan göra? :)

  XX
  Sofia

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.