Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:40 | June 9, 2016

  THURSDAY

  nytorget 6nytorget 6

   

  LUNCH AT NYTORGET 6 / WEARING JACKET FROM ZARA

   

  I’ve been running around town all day getting shit doooone! I’m back home now working :) The vlog will be up at 19.30-20.00 yey! We bumped into some problems like I told you. Also, what do you think about my jacket? I love the blue color ♥ I bought it in Marbella when we were there. Full look will come up tomorrow :)

  _________________________________________

  Jag har sprungit runt stan hela dagen och fått skit gjooort! Nu är jag hemma igen och jobbar :) Vloggen kommer upp runt 19.30-20.00! Vi var tvungna att fixa lite problem innan bara, som jag sa. Och ni, vad tycker ni om min nya jacka? Älskar den blåa färgen ♥ Köpte den i Marbella när vi var där. Hela looken kommer upp imorgon :)


  11 kommentarer  11 kommentarer om “THURSDAY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här