Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

11:33 | June 10, 2016

BLUE LEATHER

LOOK OF THE DAY
ZARA SKINNJACKAZARA SKINNJACKAZARA SKINNJACKAZARA JACKAZARA JACKA

 

PHOTOS BY FANG / EDIT BY ME
_JACKET FROM ZARA_TOP FROM GINA TRICOT_CHOKER FROM ASOS_
_SANDALS FROM MADEWELL_TROUSERS FROM TOPSHOP_BAG FROM ZARA_

 

Good morning babes! Or good afternoon maybe :) I’m so happy it’s friday!! Today it’s time for summerburst, but first we are gonna have a big brunch with BikBok at Usine with our friends! We are 25 girls and two boys, woop woop! I woke up to amazing weather and I was so happy because  I heard rumors it was supposed to rain today and that’s not good when your off to a festival. Unfortunately the weather is starting to get bad as we speak.. BUUUUUT, we are going to have an amazing time anyway. Are any of you going there today? I’m not sure which artists are playing today.. I usually don’t listen to house and only listen to RnB/Hiphop but I think the vibe will be really fun!

__________________________________________

God morgon babes! Eller nja, snarare eftermiddag :) Jag är så glad att de är fredag! Idag är det dessutom dags för summerburst, men först ska vi ha en stor brunch med BikBok på Usine med massa vänner! Vi är 25 tjejer och 2 killar, woop woop! Jag vaknade upp till fantastiskt väder och jag var sjukt glad för de eftersom de egentligen ska regna och de är ju inte de bästa när man ska på festival. Dock så börjar vädret bli sämre as we speak här nu.. MEEEEEN vi kommer ha de kul ändå. Ska någon av er dit? Jag är inte 100 ens på vilka som spelar där.. brukar ju inte lyssna på house utan gillar ju RnB/Hiphop men jag tror att viben blir härlig!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

16 Responses to “BLUE LEATHER”

 1. Paulina on

  Tokgillar sandalerna!

  Vet inte om du redan gjort detta, men det skulle vara grymt att få se en lista med dina favoritställen att äta i Stockholm. Jag kommer till Sverige med sällskap om en vecka och vill hitta rätt i Stockholm på en gång. Bästa frukosten/brunchen och middag som inte är supergourmet men ändå riktigt bra… Det ser så himla gott ut på alla bilder du postar från era outings!

  Älskar bloggen.

  Paulina

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.