Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

11:50 | June 11, 2016

PRE-FESTIVAL BRUNCH // BIKBOK

IN COLLAB WITH
BIKBOKBIKBOKUSINEBIKBOKBIKBOKBIKBOKBIKBOKBIKBOKBIKBOKUSINEBIKBOKBIKBOKBIKBOKBIKBOK

 

WEARING BIKBOK // ADLINKS: SUEDEJACKET, FOUND AT BIKBOK STORES / DRESS, HERE  – SIMILAR HERE TOO
SUNGLASSES, SIMILAR HERE / BAG, HERE  / BELT, HERE
IN COLLABORATION WITH BIKBOK

A BOOM OF PICTURES! haha. As I’ve told you, me and Janni hosted a big brunch at Usine yesterday for our friends in collab with BikBok :) I’m a brunch-kind-of-gal so I was really happy to do this with them! And those epic milkshakes… YUM! BikBok have a festival collection in stores right now and that’s also some of the pieces we shoot during Coachella ( CAN’T WAIT UNTIL THE CAMPAIGN IS BEING RELEASED IN STORES! ) – You can find it HERE ♥ We really had a great brunch and ended the day with dancing in the rain at the festival!

____________________________________________

EN BOMB AV BILDER KOMMER HÄR! haha. Som jag berättade så hade jag och Janni en brunch igår på Usine för våra vänner i samarbete med BikBok :) Jag är ju en riktig brunch-tjej så jag var sjukt glad att få göra detta! Och dom där milkshaksen… MUMS! BikBok har just nu en festival kollektion ute och de är vissa av de plaggen vi fotade på Coachella ( JAG LÄNGTAR SÅÅÅÅ TILLS DEN KAMPANJEN KOMMER UT I BUTIK! ) – Ni hittar plaggen HÄR ♥ Vi hade iallafall en sjukt trevlig brunch som slutade med lite dans i regnet på festivalen innan vi drog hem!

 

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

32 Responses to “PRE-FESTIVAL BRUNCH // BIKBOK”

    • angelicablick on

      De är läppenna bara! använder de över hela läppen för de håller bättre :) de är Gwen Steffanis läppena från Urban Decay :) tack! kram

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.