Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:45 | June 11, 2016

SELLING MY STUFF

UNCATEGORIZED 2
bloppisbloppis

 

TIME FOR BLOPPIS!

Date: 12 June ( tomorrow )
Place: Umami Park, Östra Madenvägen 17, Sundbyberg
Time: 11.00 – 16.00
Entrance: 20SEK – About 2€

 

HEY GUYS! So, it’s time for me to sell some stuff again! I can’t even tell you how much I’m bringing haha. I cleaned out my closet about three months ago so I’m super excited to te a part of this bloppis among with some other bloggers :) I’ll sell everything from leatherjackets, dresses, shoes and accessories. My prices are between 20 SEK (2€) to 100 SEK (10€) accept for some special pieces. And parts of the proceeds from all events in Umami Park will be donated to local involvement in Sundbyberg Municipality also :) You can read more about the event HERE. SEE YOU THERE!!

_________________________________________________

SHU! Så, de är äntligen dags att sälja av lite av mina kläder igen! Jag har så himla mycket som jag ska sälja på bloppisen imorgon. Jag städa ur min garderob för typ tre månader sen så de ska bli skitroligt att få vara med på detta med massa andra bloggare :) Jag kommer sälja allt från skinnjackor till klänningar, skor, accessoarer. Mina priser kommer ligga på mellan 20 sek till 100 sek förutom vissa fåtal plagg som kan vara dyrare. Delar av intäkterna från alla evenemang i Umami Park kommer att skänkas till lokala engagemang i Sundbybergs kommun också :) Ni kan läsa mer om eventet HÄR. SES DÄR!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

23 Responses to “SELLING MY STUFF”

  • angelicablick on

   Ja, vi kommer ha fler bloppisar och jag ska verkligen komma igång med att sälja mina saker online så alla kan ha chans att köpa :)

   Reply
  • angelicablick on

   Jag vara bara där i typ 3 timmar sen var jag tvungen att åka. Blev inte helt som vi tänkt oss och jag var tvungen att vara borta kl 15! kram

   Reply
  • angelicablick on

   Oh, I’m gonna sell stuff online soon – then I’ll post a link here where you can fins everything :D hugs

   Reply
  • angelicablick on

   Håller med! Har dock 7 stycken typ.. så alla kan jag inte behålla haha :D ja men de håller jag med om haha! <3

   Reply
 1. Jennika on

  Fick med mig en massa godsaker från dig idag! Ser fram emot att användas! ;)
  Jag glömde fråga dig, din ögonskugga, vad är det för någon? Så grymt fin sminkning!

  Kram

  Reply
  • angelicablick on

   Åh vad kul! Glad att du kom <3 Vi ska anordna en ännu större - NÄRMARE STAN - och med bättre framförhållning nästa gång! :) Kom gärna då! åh tack <3 de är en från MAC! De är fyra olika! Har inte namnen på dom, men en mörkbrun, en orange, en i koppar och en gullig :) tack!

   Reply
   • Jennika on

    Det ska jag definitivt göra! :)
    Åh, MAC alltså. Sitter dom fyra olika i samma “dosa” eller är de lösa?
    Såå snyggt verkligen, ville kopiera den sminkningen rakt av!

    Tack för svaret söta du.

    Reply
 2. esmee on

  Hi Angelica <3
  I told my friend who's visiting Stockholm right now to go check it out! I'm so freaking jealous of herrrrr cause I wished I could be there to meet you! She even took a picture with uuuuuu! Haha, sorry having a fan girl moment. Keep on rocking it and lots of love from Umea!
  Esmee

  Reply
  • angelicablick on

   Hi babe! Aw, you are so sweet!! I think I know who your friend is :D so sweet! Haha, thanks babe <3 I'm just happy for the sweet words and I appreciate you guys so much!! All the love in the world to you <3

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.