Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

17:54 | June 12, 2016

FESTIVAL DAYS

FESTIVAL LIFE,LOOK OF THE DAY
BIKBOK SUMMERBURSTBIKBOK BIKBOK

 

PHOTOS BY RASMUS LINDAHL / CREDIT&ADLINKS:
_DRESS FROM BIKOK, HERE_JACKET FROM BIKBOK_BAG FROM BIKBOK, HERE_
_BELT FROM BIKBOK, HERE_BOOTS FROM ZARA_

 

Haha, okej de är så inte min dag idag. Eller igår. Sånna I-landsproblems otur dessa dagar. Börja med att vårt wifi bah slutar funka hemma igår.. men jag tänkte “äsch de kommer säkert på igen snart!” – vilket de fortfarande inte gjort. Så här sitter jag på Mcdonalds och bloggar hahah! Inte nog med de så tappar jag mobilen rakt i marken igår så jag har ingen mobil heller. Så ingen telefon ( får låna Andrés tills den är fixad imorgon) , inget wifi hemma vilket menad med 0 serier eller filmer att kolla på denna söndag och ingen möjlighet att blogga/jobba hahah. Stackars lilla mig, eller hur? Nädå, bara surt. Så, nu ska jag sur och som en bitterfitta ligga i sängen hela dagen med André och äta glass. Tur att vi har några filmer sparade på datorn!

______________________________

Haha, okey this is so not my day. Or yesterday. Just spoiled-problems and bad luck. It started yesterday when our wifi at home just stopped working.. I thought to myself ” ah, it’s gonna start working soon!” but no.. not yet. So I’m sitting here at mcdonalds working right now hahaha! And if that wasn’t enough.. I dropped my iphone in the ground too so it’s broken. So I don’t have a phone ( I can borrow André’s until it’s repaired tomorrow ), no wifi which results in no series or movie this sunday and I won’t be able to blog/work from home either . Hahaha, bu-hu poor little me, right? Nah, just a bummer tho. So now i’m gonna be like a grumpy old lady and crawl back to bed and eat ice cream with André. Luckily I have some movies saved on my laptop!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

22 Responses to “FESTIVAL DAYS”

 1. Magda on

  Snyggt! Men du har inte lämnat någon länk till jackan, har den inte kommit ut än eller kan den redan vara slutsåld? :) :(
  Ha en bra dag!

  Reply
 2. Cecilia on

  Hejsan!

  Fruktansvärt snygg och inspirerande stil du har, Angelica! Jag hittar inte den röda jackan på bikboks hemsida. Vet du om den endast kommer att vara tillgänglig i butik eller kommer den också att gå att köpa online så småningom? Vad är priset på den isf?

  Kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.