Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:39 | June 13, 2016

  INSTAN MOMENT

  instaangelicablick1

   

  @ANGELICABLICK

   

  Alla bilder är faktist tagan här i Sverige ( förutom den i bikini) :) solnedgångarna i Sverige under sommaren är bara.. wow. När vi var i Varberg så stack vi med bilen till vattnet och såg solen gå ner på stenarna där. Så himla vackert! Vi skojar alltid om att vi ska flytta dit när vi blivit äldre.. men de kanske int är på så mycket skoj, eller ? Vi båda älskar ju stockholm dock, men vi kommer säkert vilja vara där mer iaf :)  I helgen ska vi hälsa på i Linköping iallafall. De ska bli kul! Vi ska ut till min morfars landoch de ska bli mysigt att få dricka vin vid bryggan och se solen gå ner. Svensk sommar i mitt hjärta!

  ___________________________________

  So, all of these pictures ( except the one in the bikini ) is actually taken here in Sweden :) the sunsets in Sweden during summer is just.. wow. When we went to Varberg, André and I took the car down to the water and watched te sun go down on the cliffs ( picture no 3). Varberg is so beautiful it’s crazy! André and I always joke about moving there when we get older.. maybe it’s not a joke? Well, both of us love Stockholm so I don’t know about that – but for sure spend more time there. We are going to Linköping this weekend to stay at my grandpas countryside and I can’t wait. I wanna drink wine by the water with André and watch the sun go down. Swedish summer in my heart!

   


  7 kommentarer  7 kommentarer om “INSTAN MOMENT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här