Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:45 | June 13, 2016

  UNTIL 05

  festival3festival2festival7festival1festival4festival5festival6

   

  FESTIVAL LIFE

   

  Våra teknisk problem fortsätter.. haha. Så nu sitter jag på mitt favvofik och bloggar :) rätt mysigt ändå! Jag ska lämna in min mobil idag så den borde vara som vanligt igen om några timmar. Shit, helgen har varit så sjuuuuuuukt kall!! Vad hände liksom? Vi hade ju roligt, men på fredagen var de nästan oumbärligt att vara ute.  Så efter en timma ute i regnet stack vi och käkade och sen åkte vi hem. Igår var jag, Emil och André på ett ställe som heter Barbro och åt middag. Har ni varit där? Supergod mat! Vår vän Nils jobbar där så de var kul att svänga förbi och hälsa på han också. Aja, de är iallafall ett toppenställe! Många av er vill att jag ska tipsa om bra, frukost-,lunch-, och middagsresturanger så de kanske jag borde göra i en vlog? Eller? :) I veckan kommer en ny vlog/tutorial! OOOOOCH i den nya kommer jag snacka mer och ni kommer få se mer av mig :) förra var bra, men inte perfekt. Puss!

  _____________________________________

  our technical problems continue.. haha. So right now I’m sitting at my favorite coffee shop instead, stealing their wifi :) pretty nice tho! I’m going to get my phone fixed soon so it will be up and running again in just a few hours. Damn, this weekend was solo coooold!! What happened? Well, at least we had fun, but on friday we stayed outside for an hour before escaping the cold. We decided to go for dinner in stead and then we just went home. Emil, André and I went to a restaurant called Barbro last night and had dinner. Have you been there? our friend Nils works there so it was nice to swing by and see him too. Well, the food there is amazing! I saw that a lot of you want me to give you advices on where to eat breakfast, lunch and dinner. So maybe I should do that in a vlog? What do you think? Next vlog and tutorial coming up this week! Ad in my next vlog you’ll see more of me and I’ll talk more also :) my latest vlog was nice, but not perfect. Love!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “UNTIL 05”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här