Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

16:33 | June 14, 2016

BTS / CAMPAIGN

PHOTOSHOOTS
PHOTOSHOOTPHOTOSHOOTPHOTOSHOOTPHOTOSHOOTPHOTOSHOOT

 

BTS FROM TODAY’S SHOOT

 

And we are dooooone for the day! It actually went pretty fast and I think the result will be amazing – as always with this crew :) Sarah is just amazing when it comes to makeup! It was me and Elsa today and as always, it’s so nice to work with her ♥ Rasmus is a true star too – as same as the company that we worked with today. Good job everyone! I filmed everything so i’ll make a video for you until tomorrow! Yey!

______________________________________

Och vi är klara för dagen! Det gick faktist ganska fort och jag tror att resultatet kommer bli toppen – som alltid med de där crewet :) Sarah är helt magisk på makeup! De var superskoj att få jobba ihop med Elsa med såklart ♥ Rasmus är ju en ren stjärna – samma som företaget vi jobbade med ihop idag. Bra jobbat alla! Jag filmade en del idag så jag ska klippa ihop en liten film åt er tills imorgon! Yey!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

26 Responses to “BTS / CAMPAIGN”

 1. L on

  DU ÄR SÅ FIN MÄNNISKA!!! Kan du inte ha en bloppis på bloggen för oss som inte bor i Stockholm???? Hahaha hade velat köpa HELA din garderob lol

  My IG: phuckyopiicturez ❤️

  Reply
 2. sara on

  Could you do a makeup tutorial for your glam makeup looks or just let us know the products you use? What is the orange/brown shadow that you use in your crease? I love your makeup it always looks so glamorous but natural at the same time!

  Reply
 3. Marit on

  Men åh, highlightern som Sarah använde på dig i videon var ju helt fantastisk! Vet du vilken det var? :-) Videon var också sjukt bra, sånt uppskattas!

  Reply
  • angelicablick on

   Jag vet!! bästa :) jag använde samma men inte lika mycket till vardags som på plåtning. De är MAC Strobe light :) kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.