Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:33 | June 14, 2016

  BTS / CAMPAIGN

  PHOTOSHOOTPHOTOSHOOTPHOTOSHOOTPHOTOSHOOTPHOTOSHOOT

   

  BTS FROM TODAY’S SHOOT

   

  And we are dooooone for the day! It actually went pretty fast and I think the result will be amazing – as always with this crew :) Sarah is just amazing when it comes to makeup! It was me and Elsa today and as always, it’s so nice to work with her ♥ Rasmus is a true star too – as same as the company that we worked with today. Good job everyone! I filmed everything so i’ll make a video for you until tomorrow! Yey!

  ______________________________________

  Och vi är klara för dagen! Det gick faktist ganska fort och jag tror att resultatet kommer bli toppen – som alltid med de där crewet :) Sarah är helt magisk på makeup! De var superskoj att få jobba ihop med Elsa med såklart ♥ Rasmus är ju en ren stjärna – samma som företaget vi jobbade med ihop idag. Bra jobbat alla! Jag filmade en del idag så jag ska klippa ihop en liten film åt er tills imorgon! Yey!


  26 kommentarer  26 kommentarer om “BTS / CAMPAIGN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här