Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:33 | June 14, 2016

BTS / CAMPAIGN

PHOTOSHOOTPHOTOSHOOTPHOTOSHOOTPHOTOSHOOTPHOTOSHOOT

 

BTS FROM TODAY’S SHOOT

 

And we are dooooone for the day! It actually went pretty fast and I think the result will be amazing – as always with this crew :) Sarah is just amazing when it comes to makeup! It was me and Elsa today and as always, it’s so nice to work with her ♥ Rasmus is a true star too – as same as the company that we worked with today. Good job everyone! I filmed everything so i’ll make a video for you until tomorrow! Yey!

______________________________________

Och vi är klara för dagen! Det gick faktist ganska fort och jag tror att resultatet kommer bli toppen – som alltid med de där crewet :) Sarah är helt magisk på makeup! De var superskoj att få jobba ihop med Elsa med såklart ♥ Rasmus är ju en ren stjärna – samma som företaget vi jobbade med ihop idag. Bra jobbat alla! Jag filmade en del idag så jag ska klippa ihop en liten film åt er tills imorgon! Yey!


26 kommentarer26 kommentarer om “BTS / CAMPAIGN”

  DU ÄR SÅ FIN MÄNNISKA!!! Kan du inte ha en bloppis på bloggen för oss som inte bor i Stockholm???? Hahaha hade velat köpa HELA din garderob lol

  My IG: phuckyopiicturez ❤️

  Reply

  Could you do a makeup tutorial for your glam makeup looks or just let us know the products you use? What is the orange/brown shadow that you use in your crease? I love your makeup it always looks so glamorous but natural at the same time!

  Reply

  Yes, a video tutorial is coming up :) then I’ll tell you what I use and how I do it! Ah thank you <3

  Reply

  Men åh, highlightern som Sarah använde på dig i videon var ju helt fantastisk! Vet du vilken det var? :-) Videon var också sjukt bra, sånt uppskattas!

  Reply

  Jag vet!! bästa :) jag använde samma men inte lika mycket till vardags som på plåtning. De är MAC Strobe light :) kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här