Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:49 | June 15, 2016

  Vlog Nr 2 // BTS

  VLOG nr 2 // BTS

  YEY! Nr 2 is out and it’s from yesterdays shoot for an upcoming campagin. I think you’ll like it! So, this is actually the first video I’ve cut and edited myself hahah.. So be kind!! But I’m gonna get better and better and better. Hoppfully you’ll like it anyway and Especially the end hahaha!!

  ____________________________

  YEY! Nr 2 är ute och de är från gårdagens plåtning för en kampanj som kommer. Jag tror ni kommer gilla kampanjen! Så, detta är första gången jag redigerat och klippt en egen video hahahha… Så var snälla!! Haha. Men jag kommer bara bli böttre och böttre på de tillslut! Hoppas ni gillar den ändå! Tror ni kommer gilla slutet iallafall haha!


  23 kommentarer  23 kommentarer om “Vlog Nr 2 // BTS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här