Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:16 | June 16, 2016

  BOULE

  boule barboule barboule barboule barboule barboule barboule barboule barboule barboule bar

   

  BOULE BAR

   

  Michaela invited us to this amazing event the other day at Boule Bar where we had dinner, drinks and then played boule. I’ve never done that before so it was a lot of fun! I snapped some photos during the event and I have to say that the weather was for sure on our side :) today it’s raining like crazy. I started my day with a meeting before hanging out at the office! Now I’m back home, crawled up in bed.

  ____________________________________

  Michaela bjöd in oss på ett härligt event häromdagen på Boule Bar där vi åt god mat, drack drinkar och spelade boule. Jag har aldrig spelat de innan så de var sjukt kul att testa! Tog lite bilder under eventet med och jag måste säga att vädret verkligen var på vår sida :) idag regnar de massor. Började dagen med möte och sen har jag bara hängt på kontoret! Nu är jag tillbaka hemma, uppkrupen i sängen.


  14 kommentarer  14 kommentarer om “BOULE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här