Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:24 | June 19, 2016

  A CLOSE-UP

  céline FOR LOVE & LEMONS DIESEL ZARA JACKA fin topp skinnjacka, leatherjacket, rayban, snygga solglasögon

   

  DETAILS / CLOSE UP

   

  SUNDAY! Best day of thaaa week :) that’s for sure! Sundays are for chilling.. right? But I’m actually going to work a bit today. But in a slow phase! I was supposed to film my base tutorial today but because of the weather the light in our apartment isn’t the best.. so that sucks. But tomorrow I’m hoping for better weather and if not.. I’m just gonna do the video anyway. It’s just important that the light is OK so you can see what I’m doing and how it actually looks – right? :) so yes, I’m going to start by showing you guys how I do my base makeup and then eyes and brows and so on later on.

  _______________________________________

  SÖNDAG! Bästa dagen på veckaaaan :) de är helt sant! Söndag är till för att chilla på.. eller hur? Men jag ska faktist jobba en del idag ändå. Men i ett lugnt tempo! Jag skulle egentligen filmat min bas-tutorial idag men pågrund av att vädret är så grått så är ljuset i lägenheten inte alls bra, och ska man göra en basmakeup så vill man ju att ni verkligen ska se vad jag gör och hur de ser ut. Men imorgon hoppas jag på bättre väder och om inte så får jag försöka lösa de så att videon kommer upp ändå :) Så ja, först kommer en bas-tutorial sen ögon, sen bryn osv.


  30 kommentarer  30 kommentarer om “A CLOSE-UP”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här