Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

18:40 | June 19, 2016

PINK WALLS

LOOK OF THE DAY
ASOS TOPASOS TOPPHILLIP LIMPHILLIP LIMASOS TOPPHILLIP LIMPHILLIP LIMPHILLIP LIM

 

PHOTOS BY RASMUS LINDAHL / EDIT BY ME – CONTAIN ADLINKS:
_TOP FROM ASOS, SIMILAR HERE_SKIRT OLD FROM H&M_SHOES FROM ASOS, SIMILAR HERE_
_HAT FROM ASOS, SIMILAR HERE_BAG FROM PHILLIP LIM_

 

Color splash! I love these cute pink walls. I just had to match them with my pink bag from Phillip Lim :) Well well, now I’m done with work for today and now me and André are just going to spend time together and have our “date-night” :) First up is dinner and then maybe a movie at the cinema or at home! I hope you all will enjoy your sunday ♥

________________________________________

Massa färg! Älskar dom här fina rosa väggarna. Var såklart tvungen att matcha dom med min rosa väska från Phillip Lim :) Aja, nu är jag klar med jobb för dagen och ska bara umgås med André och ha vår “date-night” :) först ska vi käka middag och sen får de bli bio eller kolla film hemma! Hoppas att ni alla får en fin söndag ♥

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

44 Responses to “PINK WALLS”

  1. Malin on

    Alltid så underbara, vackra bilder! Älskar även att du alltid är så grym på att fånga ljuset på rätt sätt, och motljuset :) har sett dessa underbara rosa väggar på andra bloggar med, dör för att få veta var jag kan hitta denna location? :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.