Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:35 | June 20, 2016

  FOTBALL NIGHT

  fotboll6fotboll8fotboll7fotboll9fotboll10

   

  SWEDEN – IRELAND

   

  As I told you we all went to Margaux football event when Sweden met Ireland! It was a really nice event :) thanks for having us! So, I recorded the tutorial today so i’m editing it now so it will be published tomorrow :D yey! Stay tuned!

  ______________________________________

  Som jag sa så hade ju Margaux ett event när de var fotboll och Sverige mötte Irland! Bra event och tack för att vi fick komma :) så, idag spelade jag in min tutorial som jag sitter och klipper nu så den kommer upp imorgon :D yey! Stay tuned!


  6 kommentarer  6 kommentarer om “FOTBALL NIGHT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här