Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:39 | June 21, 2016

  F/W COLLECTION

  ginatricot5ginatricot6ginatricot12ginatricot7ginatricot11

   

  GINA TRICOT  PRESS OFFICE

   

  Just went to Gina Tricot press office and had a really nice time with the girls :) found some really nice pieces that’s coming up in stores soon. I LOVE THE JEANS! They are high waited and shorter in the legs. I’m at the office now but need to eat something before the event tonight – I’m so hungry! Almost hangry.. haha, when me, Tash, Devin and Whitney where in St Barths whitney came up with the word Hangry because I get  a bit angry when I’m too hungry haha. I don’t wanna get hangry.. that’s not nice haha…

  ____________________________________

  Var precis förbi Gina tricots presskontor och hade de trevligt med tjejerna :) hittade riktigt fina saker som kommer ut i butik senare. JAG ÄLSKAR JEANSEN! Dom är höga i midjan och kortare i benen. Nu är jag på kontoret och jobbar men behöver äta snart innan eventet ikväll – jag är fett hungrig! Nästan hangry…haha när Tash, Devin jag och Whitney var i St Barths så kom whitney på det ordet eftersom jag lätt blir lite arg när jag är föööör hungrig haha. Jag vill INTE bli hangry.. de är inge kul haha…


  6 kommentarer  6 kommentarer om “F/W COLLECTION”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här