Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:25 | June 23, 2016

  ACROSS THE WORLD

  travel5travel4TRAVEL10travel2travel8travel9travel7

   

  PICTURES FROM SOME OF MY TRIPS -I JUST WANNA GO NOW!

   

  Jesus… FINALLY done with the tutorial! I have bumped into every mistake and wrongs I could. But thanks to Linus we managed to save everything and finally make it look good. It’s coming up later today ♥ We are sitting on the train to Gothenburg and it has taken such a long time and we are so delayed. There was something wrong with tracks so we are about 2 hours late….. So today we’re gonna go to LISEBERG!

  __________________________________

  Jisses… jag är ÄNTLIGEN klar med att klippa tutorialen! Jag har råkat ut för allt som kan gå fel haha. Men tack vare Linus så lyckades vi spara allt och tillslut få de att se bra ut. Den kommer upp senare idag ♥ Nu sitter vi på tåget till GBG och de har tagit så sjukt lång tid att åka.. så jäkla försenade. Dom hade nått problem med spåren så därför är vi sena med typ 2 timmar.. men men, idag ska vi iaf till LISEBERG!


  8 kommentarer  8 kommentarer om “ACROSS THE WORLD”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här