Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

21:09 | June 23, 2016

MAKEUP TUTORIAL – MY BASE

VIDEOS,youtube

 

MAKEUP TUTORIAL

 

I don’t think you understand what a hell-trip we’ve been to today… and yeah, I slept like 3 hours last night on top of that. Well, our train left stockholm at 06.36(!) and was supposed to take 3,5 hours to Gothenburg. Well it took us around 6 hours instead because there was something wrong with the tracks…… after getting to Gothenburg we went to Liseberg. After 10 minutes it started POURING down like hell. I’m also really sea-sick but I said to myself ” I can do at least ONE rollercoster!” .. big mistake. It all ended with me throwing up at the toilet afterwards and I’ve had the worst headache EVER since. On our way to the centralstation to take another train to Halmstad we where greeted with a cancelled train. YEY! So we had to wait like 45 minutes until we could get on another one. That was PACKED with people. I mean.. really packed. All of us had to stand up for over 2 hours in a train with no air whatsoever. I almost fainted. FIIIINALLY we are here in Halmstad and hopefully tomorrow will be better haha! This is also why I haven’t had time to blog or even upload the video. OFC!! haha it feels like the universe don’t want me to post this tutorial or something… haha. But I’m gonna do it anyway! SOOOO HERE IT IS – FINALLY! I hope you like it ♥

_____________________________________________

Jag tror inte ni fattar vilken helvetes-resa vi gjort idag.. och ja, på det har jag även bara sovit i 3 timmar i natt. Men men, vårt tåg avgick från sthlm till gbg vid 06.36(!) och skulle ta ca 3,5 timma. Men, det tog oss 6 timmar istället eftersom de var fel på spåren…. efter att äntligen kommit fram stack vi till Liseberg. Varpå det börjar SPÖREGNA efter 10 minuter. Men äsch! Jag som alltid är väldigt åksjuk kände ändå ” Jag klarar iaf EN åkattraktion!” .. ja ni, STORT misstag. Jag fick springa till toan efter och spy. Har haft världens huvudvärk sen dess. när vi sedan var påväg till centralen för att ta sista tåget vidare till Halmstad så möttes vi av att vårt tåg blivit inställt. Resulterade i att vi fick vänta 45 min innan vi kom på ett annat tåg.. som bokstavligt talat var helt PACKAT med människor. Alltså nu snackar vi heeeelt packat med folk. Höll nästan på att svimma. Dör fick vi stå upp i över 2 timmar. Detta är alltså också anledning till varför jag inte hunnit blogga eller lägga upp videon innan. Känns som universum inte vill att jag ska posta denna tutorial hahaha. Men jag gör de ändå! SÅÅÅÅ HÄR ÄR DEN ÄRNLIGEN – hoppas ni gillar den ♥

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

11 Responses to “MAKEUP TUTORIAL – MY BASE”

 1. Mirjam on

  Hej Angelica! I never comment here, but have been visiting your site daily for years now (almost sounds stalkery even for a blog…) Just wanna tell you that I think you’re doing super well with your videos. Being a person interested in makeup, but don’t want to spend a gazillion years on it, this video was a great inspiration. Useful on many levels. So thank you! (PS. you can continue your video projects without concern, you’re a sweetheart in this one ;-) )

  Reply
 2. Malin Jansson on

  ÄNTLIGEN har jag fått lite mer förståelse för djungeln av smink därute. Riktigt bra tutorial. En liten request bara, skulle du kunna visa upp dina produkter i en helhetsbild och vart du har köpt dem? :)

  Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.