Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

9:49 | June 26, 2016

JOS

UNCATEGORIZED 2
JOSjosjosjosjosjos

 

LUNCH IN GOTHENBURG

 

When we were on our way from Gothenburg to halmstad we swinged by a place called “JOS” in gothenburg to eat some lunch. It’s Filippas friend who have opened it and it’s really a nice place to eat healthy food :) thumbs up! Well guys, so .. I’M IN BARCELONA! haha. So random! Fang and I booked it and just went. So here we are! We are here mostly for work but also to meet Natasha and hang out with her. So today we are going to shoot a lot of looks for you and then end the day ( after work ) by meeting up with Natasha and maybe party a bit. NOW: breakfast! Talk to you in a while ♥

______________________________________

När vi skulle från Göteborg till Halmstad så sprang vi förbi ett ställe som heter “JOS” och käkade lunch. De är Filippas kompis som äger stället och de är ett sjukt nice ställe om man vill äta god och nyttig mat :) tummen upp! Och ja ni…. JAG ÄR I BARCELONA! haha. Så random! Jag och Fang bokade detta sjukt spontant och så stack vi bara. Vi är mest här för jobb men också för att hänga med Natasha. Så idag ska vi bara jobba och sen till kvällen möta upp Natasha för fest ( efter vi jobbat ). MEN NU: Frukost! Hörs om en stund ♦

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

10 Responses to “JOS”

  1. Tony Löfberg on

    ..måste vara en bland Göteborgs mest populära lunchställe..alltid härlig stämning och mkt folk..prova det, jag är beroende!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.