Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:41 | June 27, 2016

  SALE PICK’S

  NELLY.COM
  1.BODY, HERE 2.BRA, HERE 3.OFF-SHOULDER DRESS, HERE
  4.DRESS, HERE 5.HAT, HERE 6.WHITE DRESS, HERE 7.BIKINI TOP, HERE 8.DRESS, HERE

   

  NELLY has a big sale right now that I just had to check out! I found some really nice stuff as you can see :) i’m obsessed with the off-shoulder dress and the body. Aren’t they nice?  Dress nr 4 is really nice too! I can imagine that it looks really good on and makes your curves pop even more. Big like!

  ___________________________________

  NELLY har en sjukt stor rea just nu som jag var tvungen att kika in och jag hittade en hel del fint som ni kan se :) Är lite smått besatt i off-shoulder klänningen och bodyn. Visst är dom fina? Även klänning nr 4 ser magisk ut. Kan tänka mig att den sitter väldigt fint på kroppen och gör att ens kurvor syns mer. Tummen upp!

  -Contain adlinks


  6 kommentarer  6 kommentarer om “SALE PICK’S”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här