Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:41 | June 27, 2016

SALE PICK’S

NELLY.COM
1.BODY, HERE 2.BRA, HERE 3.OFF-SHOULDER DRESS, HERE
4.DRESS, HERE 5.HAT, HERE 6.WHITE DRESS, HERE 7.BIKINI TOP, HERE 8.DRESS, HERE

 

NELLY has a big sale right now that I just had to check out! I found some really nice stuff as you can see :) i’m obsessed with the off-shoulder dress and the body. Aren’t they nice?  Dress nr 4 is really nice too! I can imagine that it looks really good on and makes your curves pop even more. Big like!

___________________________________

NELLY har en sjukt stor rea just nu som jag var tvungen att kika in och jag hittade en hel del fint som ni kan se :) Är lite smått besatt i off-shoulder klänningen och bodyn. Visst är dom fina? Även klänning nr 4 ser magisk ut. Kan tänka mig att den sitter väldigt fint på kroppen och gör att ens kurvor syns mer. Tummen upp!

-Contain adlinks


6 kommentarer6 kommentarer om “SALE PICK’S”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här