Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

20:22 | June 28, 2016

Under the sun

TRAVEL
SpainBarcelona fashionblogbarcelonathe cotton house hotelEmitazfangSpain

 

BARCELONA

 

We are off for our last dinner here in Barcelona! I wanna eat sushi so hopefully we’ll pick some place with sushi. Meeting up with Natascha soon and also the other guys and girls. I kind off don’t wanna go home since I’m totally in love with Barcelona but at the same time I can’t even tell you how much I miss André haha! He went to NYC a couple of days before Midsummer with his friends so now we haven’t seen each other for a week and I start missing him after one day hahaha. But tomorrow it’s finally time! It’s been four days of a lot of fun work and hanging out with my friends here so It’s a blessing for sure! Now I need to get going ♥

_______________________________________________

Vi ska alldeles starxt käka vår sista middag här i Barca! Jag vill så gärna äta sushi så jag hoppas de blir de. Ska möta upp Natascha och de andra tjejerna och killarna snart. Jag vill på ett sätt inte åka hem härifrån eftersom jag älskar Barcelona men samtidigt så saknar jag sönder mig efter André haha! Han stack till NYC några dagar innan Midsommar med sina vänner så vi har inte träffats på en vecka nu och jag saknar alltid honom efter typ 1 dag hahahah. Men imorgon är de äntligen dags! De har varit fyra hörliga dagar här med roligt jobb och mysigt häng med massa fina vänner. It’s a blessing! Nu ska vi dra och käka ♥

 

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

19 Responses to “Under the sun”

 1. Sofie Järner on

  Åh vad gott! Ska till barcelona nästa vecka, kan du tipsa om några ställen med god/nyttig lunch/middag/brunch? Vad heter ställena på dessa bilder? :D

  Reply
  • angelicablick on

   Jätte! Kan tipsa om Brunch&Cake – men åk inte dit superhungriga .. man får garanterat vänta 30-45 minuter på bord. Sen gillar jag tiento, la Tagliatelle, Masuri, … ja de var dom vi hann :D

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.