Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

10:38 | June 28, 2016

PURPLE DREAM PART 2

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
Zarazarazarazaraasos

 

PHOTOS BY FANG / EDIT BY ME – CONTAIN ADLINKS
_DRESS FROM MISSGUIDED_SHOES FROM MADWELL, SIMILAR HERE_MOONNECKLACE FROM DREAM BIG_
_HAT FROM ASOS, SIMILAR HERE_BAG FROM ZARA, SIMILAR HERE_NECKLACE FROM ASOS, HERE_

 

GOOOOD AFTERNOON BABES! Fang and I went to Le Born this morning and shoot some more looks, walked around and took a stroll back to the hotel after. Now we are both working a bit before we are off to this amazing place called Brunch&cake :) have you been/heard of it? We went by it yesterday but the wait was over 45 minutes.. so we said that we should swing by there today instead. Ah, guess what? I met my beloved friend Demmy last night for dinner with some of our friends! I’ve missed her so much!! She is raised here in Barcelona and I stayed at her house last time I was here. After that she moved to Boston so I haven’t met her for over 2 years! It was so nice to see her again.

______________________________________

GOOOOOD EFTERMIDDAG BABES! Fang och jag stack till Le Born imorse och fotade lite mer looks, strosa runt och promenerade sedan tillbaka till hotellet. Nu sitter vi båda och jobbar innan de är dags för att käka lunch på dehär magiska stället Brunch&cake :) har ni varit där/hört om de? vi gick förbi där igår men då var de 45 min väntetid så då sa vi att vi skulle gå dit idag istället. Åh, gissa vad? Jag fick äntligen träffa min fina Demmy igår när vi var och käkade ihop med henne och våra vänner! Jag har saknat henne så sjukt mycket!! Hon är uppvuxen här och har alltid bott här men för 2 år sen flyttade hon till Boston och sen dess så har vi inte setts. Bodde hos henne förra gånge jag var här. Var så himla mysigt att se henne!!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

31 Responses to “PURPLE DREAM PART 2”

 1. Rebecka on

  Hej Angelica! Vad tycker du om materialet i denna klänning? Jag funderar på att beställa samma fast som långklänning i nude men är osäker på om materialet är lika fint i verkligheten som på bild. //Rebecka

  Reply
  • angelicablick on

   Hej! Jag tycker om materialet – men kan tänka mig att man tycker olika :) jag tyckte iaf att den höll måttet som på bilden online! kram

   Reply
 2. Rebecca Andrén on

  Vilken härlig färg, den passar dig verkligen! :)
  Jag funderar på att köpa samma fast i den svarta färgen, men undrar lite hur den sitter i rörelse? Såg på en del recensioner på hemsidan att man får gå och hålla för brösten när man går då den lätt “flyger” upp? Hur upplever du det?

  Reply
  • angelicablick on

   Tack fina du! Åh finns den i svart med? Nice :) nej alltså, jag tyckte inte alls att den var farlig när de kommer till de. finna klänningar som är 100 gånger värre. Kände inte alls att jag fick tänka så mycket på de. Självklart när man böjer sig fram osv, och lite eftersom den är så djup men inte alls mycket. Men köp fashion-tejp bara så kommer den garanterat hålla på plats! De enda jag kan tänka mig är att den kan vara en aning kort på tjejer som är längre än mig ( jag är 1.65 ) men då kan man ju alltid ha kjol eller shorts eller nått. Kram

   Reply
   • Rebecca Andrén on

    Tack snälla du för svar och tips! Jajamensan, svart finns den i på derasn webshop :) Fashion-tejp ska jag absolut kolla upp! Jag glömde fråga också hur den är i storlek? Jag är 1.62 ungefär, så i längden är den nog bra :) Brukar ha Small i kläder. Men funderar på om jag ska ta UK8 eller UK10? <3

    Reply
 3. Denise on

  Helt fantastisk klänning!! Har försökt leta online men hittar då bara färgen “burgundy” (& svart etc.) & burgundy liknar ju inte den starkt lila som du har på dig i dessa bilder.. Vad hette den här färgen? MÅSTE hitta den så snälla hjälp! Haha

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.