Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:20 | June 29, 2016

  CRISPY

  Faithfull the brandfaithfull the brandfaithfull the brandfaithfull the brand

   

  PHOTOS BY CHRISTIAN FANG / EDIT BY ME – CONTAIN ADLINKS
  _DRESS FROM FAITHFULL THE BRAND, HERE_HAT FROM ASOS, SIMILAR HERE_
  _BAG FROM PHILLIP LIM, HERE_SANDALS OLD FROM ASOS, SIMILAR HERE_

   

  This tunic/dress is just.. WOW! I love it! It’s our last day today and we still have some work left to do, so we are soon gonna get ready and then shoot the last looks. Having a tapas lunch later on before heading off to the airport! I can’t wait to kiss André in the entire faaaaace haha ♥ So last night we met up with some friends here in Barcelona ( Yeey, my friend and the guy who usually takes my outfit photos are here – Rasmus! ) an went to Masuri for some sushi. Yummie! Well now we need to get going, talk to you in a while!

  ______________________________________

  Den här tunikan/klänningen är bah… wow! Älskar den! Idag är de vår sista dag och vi har en del jobb kvar att göra så vi sk snart iväg här och fota de sista looksen. Efter jobbet ska vi på tapaslunch innan vi beger oss mot flygplatsen! Längtar så sjukt mycket efter att få pussa André i hela ansiktet haha ♥ Så igårkväll stack vi och käkade middag med några vänner i Barcelona ( Yeey, min vän och han som fotar mig i stockholm oftast är här med – Rasmus! ) på Masuri för sushi. MUMS! Nu måste vi dra oss, hörs snart!


  34 kommentarer  34 kommentarer om “CRISPY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här