Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:50 | June 30, 2016

  0 TO A 100

  THE CLASSY ISSUETHE CLASSY ISSUETHE CLASSY ISSUETHE CLASSY ISSUETHE CLASSY ISSUETHE CLASSY ISSUETHE CLASSY ISSUETHE CLASSY ISSUETHE CLASSY ISSUE

   

  PHOTOS BY FANG / EDIT BY ME : CONTAIN ADLINKS
  _TSHIRT FROM THE CLASSY ISSUE, COMING OUT SOON_CUT OFF LEGGING FRM BJÖRN BORG, SIMILAR HERE_
  _HOODIE FROM DEFEND PARIS, HERE_SNEAKERS FROM NIKE, HERE_EARRINGS FROM  BIKBOK, SIMILAR HERE_

   

  These pictures must be one of my favs from Barcelona! All white everythaaaaang! I can’t even tell you how nice it was to come home yesterday ( even if it was around 03.15 .. ) and crawl into a warm bed next to André. LIFE! Now I’m trying to organize a shoot that’s coming up soon and it’s pretty hectic. Otherwise I just have plenty of work and also a lot of editing to do today. A video from our days in Barcelona is coming up later tomorrow also sp stay tuuuuned ♥

  _______________________________________________

  Dom här bilderna är nog några av favvisarna av bilderna vi tog i Barcelona! Aaaaallt vitt! Jag kan nog inte ens förklara för er hur underbart de var att komma hem igår ( trots att klockan var 03.15..) och krypa ner i en varm säng och lägga sig bredvid André. livet! Nu sitter jag och försöker styra upp en plåtning som ska hända i september och de är lite kaos. Annars har jag bara massa jobb och redigering av bilder att sitta med idag. Jag ska lägga upp en video från vår resa i Barcelona senare imorgon med så stay tuuuuuned ♥


  31 kommentarer  31 kommentarer om “0 TO A 100”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här