Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:39 | July 4, 2016

  Barcelona Stroll

  ZARA BAGZARA BAGBIKBOK SOLGLASÖGONZARA BAGASOS DRESS

   

  PHOTOS BY FANG / CONTAIN ADLINKS:
  _DRESS FROM ASOS, SIMILAR HERE_BAG FROM ZARA, SIMILAR HERE_SANDALS FROM MADEWELL, SIMILAR HERE_
  _SUNGLASSES FROM BIKBOK, SIMILAR HERE_

   

  Gaaah! I can’t even stort to tell you how frustrated I am with this damn video.. it’s just not coming along as I want ti too. It’s really hard to cut and edit movies… especially when I’m such a perfectionist. So I’m so sorry for all the delay, but it’s so hard before I’ve got a hang of it.. and also, it takes soooo long and so much time. I’m sorry babes. It’s on it’s way anyway! And the Q/A too in video – that one is also much easier t cut :)

  _____________________________________

  Åh!! Jag kan inte förklara hur frustrerad jag blir på den här jäkla videon.. de blir bara inte bra. Det är så sjukt svårt att klippa och fixa film alltså.. speciell eftersom jag är perfektionist. Så jag är ledsen att de tar tid, men de är så svårt innan man fattar helt hur man ska göra.. och det tar sjukt lång tid att sitta med de också. De är inte ens i närheten som med bilder. Sorry babes. Men den är på G!Och en Q/A video är på g med :) den är lättare att klippa!


  21 kommentarer  21 kommentarer om “Barcelona Stroll”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här