Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:57 | July 4, 2016

  TIME FOR BRUNCH

  brunch&cakebrunch&cakebrunch&cake

   

  BRUNCH AT BRUNCH&CAKE W NATASCHA & FANG

   

  Ah, when we were in Barcelona we visited Brunch&Cake for a late brunch! This place is lit! But don’t go here if you are super hungry cause you’ll probably have to wait at least 30-45 minutes before you can get a table. But it’s worth it! Such a nice place. So, I got a bit of help with my video and THANK GOD for that!! Haha. So now it’s on it’s way up!! YEY! Guess what I’m doing later? I’M GOING TO RIHANNA’S CONCERT! YEEEEY!! It’s together with a lot of my friends and also together with star club. Can’t wait!

  ___________________________________

  Åh, när vi var i Barcelona så besökte vi Brunch&Cake för en sen brunch! Det här stället är sjukt fett! Men stick inte dit superhungriga för ni kommer troligtvis behöva vänta 30-45 minuter på ett bord. Men de är värt de! Så fint ställe. Så, nu har jag äntligen fått hjälp med videon och TACK OCH LOV för de!! haha, så nu är den på g upp. YEY!! Förresten gissa vad? JAG SKA PÅ RIHANNAS KONSERT IDAG!! YEY!! De är tillsammans med några vänner och star club som vi ska dit. Så pepp!


  8 kommentarer  8 kommentarer om “TIME FOR BRUNCH”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här