Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:10 | July 7, 2016

  GOLD JEWEL

  Gina Tricotgina tricotgina tricotgina tricot

   

  PHOTOS BY FANG
  _SKIRT FROM GINA TRICOT, SIMILAR HERE_SHIRT FROM ASOS, HERE_SUNGLASSES FROM RAYBAN, HERE_
  _SHOES FROM ZARA, SIMILAR HERE_BAG FROM CHANEL, HERE_

   

  Can’t believe we are going to Wireless tomorrow!! GAAAH! I’m so excited!! I’ve asked you thus before, but – are any of you going? I’m trying to plan and pack everything I need for this wild weekend in London. i’m bringing my camera ofc and I’ll film as much as I can from this weekend :) yey! Just got back from meetings and after getting my brows done by the best – Tilda. She keeps them in track, that’s for sure.

  _____________________________

  Kan inte fatta att vi ska på Wireless imorgon!! gaah!! Jag är så pepp!! Jag har ju frågat detta innan men – vilka av er ska dit? Jag ska försöka packa och se vad jag ska ha med mig dit nu och för den här sjukt roliga helgen i London. Jag ska ta med mig min kamera såklart och filma så mycket jag kan :) yey! Kom nyss tillbaka från möten och från att ha fixat mina bryn – av Tilda. Hon håller dom i form, de är sant de.


  18 kommentarer  18 kommentarer om “GOLD JEWEL”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här