Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:51 | July 8, 2016

  LONDON BOUND

  random6random9random4RANDOM333random8random1random10random2

   

  MY RECENT PAST / EVERYDAY RANDOMS

   

  YES! Finally got to the hotel in London! it was such a bad experience getting here haha.. I felt like I was going to faint when I was on my way to the airport, I was sweating, I felt nauseous and just..bad. But now I’m all good :) I haven’t slept that good in a couple of days and stressed a lot so I think that’s the problem. But now we are here to have the best weekend ever so I’m happy about that! So, have you any good advices on really good restaurants here? Such as dinner, lunch and breakfast? Please tell me ♥ And hey guys, I’m so sorry for my really bad blogupdates lately – I’m in the middle of this really big thing being launched so that takes a lot of mine time, but I think after next week It’s all good again. Just be patient with me! I promise you guys to be better this week too :)

  ____________________________________________

  YES! Äntligen på hotellet i London! Var sjukt jobbig resa hit.. Jag kände mig så dålig, yr, illamående och svettades massa. Nu mår jag bättre dock :) Jag har inte sovit så bra dessa dagar och stressat sjukt mycket så jag tror de är de. Men nu är vi här och ska ha den bästa helgen ever, så de är jag glad för!  Jo, har ni några tips på bra restauranger här ? Allt för middag, lunch och frukost! Berätta gärna ♥ Och ni, sorry för att min uppdatering på bloggen sugit den senaste tiden. Jag är mitt uppe i ett slutskede kring en sjukt stor lansering så de är därför. Nästa vecka borde allt vara som vanligt igen och jag lovar att de ska bli bättre redan denna vecka :)


  22 kommentarer  22 kommentarer om “LONDON BOUND”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här