Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:09 | July 11, 2016

  Throwing it back

  mexicomexicomexico

   

  TB TO MEXICO

   

  I don’t think I’ve shown you these… right? Just the outfit in a different spot. Or am I stupid? haha. Anyway! I just love this scenery and the dress! I have so much fun plans and travels coming up and my youtube is just gonna get better and better. Cause guess what? I’m going to start working with a girl that’s gonna film and also take my photos. We are the perfect dreamteam!!This is the beginning of something REALLY GOOD! I promise you that. I don’t wanna tell you more than that right now, but you’ll know everything about it in a while :) YEY! Okey, so next destination up is Biarritz this week. It was 3 years ago since I was there but then I just chilled and didn’t take any photos at all – this time is different. I’m so hyped! As I told you, a lot of fun stuff coming up! Hey, speaking of a total different thing.. While editing my photos yesterday I saw the movie “Girl, Interruped” for the first time with Angelina Jolie. WHAT A MOVIE! I totally fell in love with it!! WHY haven’t I seen it before?

  _____________________________________________

  Jag tror inte jag viset er dessa va… eller? Jo, outfiten har jag visat men på ett annat ställe. Eller är jag tokig nu? Haha. Aja! Jag älskar omgivningen i bilden och klänningen är en favvo! Alltså jag är så pepp, jag har så mycket roliga resor som jag ska på och min youtube kommer bah bli bättre och bättre. För gissa vad? Jag ska börja jobba på riktigt med en tjej som ska hjälpa mig med mina videos och även fota osv. Vi är ett riktigt dreamteam!! Detta är bärjan på nått riktigt fett! De lovar jag. Vill inte säga för mycket nu, men ni kommer få veta allt sen. Yey! Okej, så nästa destination är Biarritz redan i veckan. Jag var där för 3 år sen men då var de bara för att softa så tog inga bilder då. Denna gång är de annorlunda :) så pepp! Som jag sa, massa roligt som händer! hallå, på tal om annat.. när jag satt och redigera fotona igår så kollade jag på “Girl, Interruped” med Angelina Jolie.. SÅ SJUKT BRA!! Varför har jag inte sett den innan?? Blev helt kär i filmen!


  21 kommentarer  21 kommentarer om “Throwing it back”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här