Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:56 | July 12, 2016

  Food trucks

  Londonlondonlondonlondon

   

  LONDON WEEKEND

   

  This is the area around our hotel and I think it was really pretty :) They had put up small vans that served absolutely delicious food! We both tried their hawaiian poke bowl with sushi salmon. It was so good! I don’t know what the hell happened to me last night .. I couldn’t manage to sleep at all so I just rolled around, over and over again. It was so frustrating! So I fell asleep around .. 05 maybe? Gah I hate when that happens. What are you guys doing today? I’m going to film a lot of stuff for my youtube :D Don’t forget to subscribe to my YOUTUBE channel HERE 

  _____________________________________________

  De här är området vi bodde vid i London som var riktigt nice :) Dom hade ställt upp vagnar som serverade massa god mat! Vi båda testade deras hawaiianska poke bowl med sushilax. Så gott! Alltså, jag vet inte vad fan som hände med mig igår.. jag kunde verkligen inte sova alls. Jag bara låg och rullade runt i sängen om och om igen. Så jobbigt! Så jag somnade kanske.. kl 05? Åh hatar när de blir så. Men men, vad ska ni pyssla med idag? Jag ska spela in massa för min youtube kanal :D  Ni glömmer väl inte att följa mig där? Tryck HÄR för att komma till min sida och tryck sedan på “prenumerera” ♥

   


  15 kommentarer  15 kommentarer om “Food trucks”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här