Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

14:06 | July 13, 2016

GOLDEN TOUCH

LOOK OF THE DAY
Gina tricot skjortachanelzara skorchanel väskachanel väska

 

PHOTOS BY RASMUS LINDAHL / EDIT BY ME : COTAIN ADLINKS
_SHIRT FROM GINA TRICOT_SHORTS FROM ANGELICA BLICK FOR NLY, SIMILAR HERE_
_BAG FROM CHANEL, HERE_SHOES FROM ZARA, SIMILAR HERE_

 

A very simple look, but that’s the best sometimes :) We caught the best light yesterday, right? That’s the thing about swedish summer – the light when the sun goes down is often magical. The golden hour! So, leaving for Biarritz tomorrow and I can’t even tell you how happy I am about that. I’m so happy that I’m going to meet the girls and guys at surfakademin again, to surf again and also to explore Biarritz more this time. Have any of you been there before? Which restaurants/places/beaches should we explore?

__________________________________________________

En väldigt enkel look, men ibland är de det bästa :) vi fångde de bästa ljuset igår, eller hur? De är de som är grejen med svensk sommar – ljuset när solen går ner är ofta magiskt. Den gyllene timmen! Så, nu sticker jag till Biarritz imorgon igen och jag kan nog inte förklara hur glad jag är över att åka. De ska bli så kul att träffa alla på surfakademin igen, att surfa och bara utforska Biarritz. Har någon av er varit där? Tips på mysiga fik/resturanger/platser att utforska?

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

18 Responses to “GOLDEN TOUCH”

  1. Sandra Nicole on

    ääälskar också ljuset i Sverige vid den här tiden och saknar det här i Paris :/ haha. Ang Biarritz läste jag en artikel i SAS inflight magazines juninr om just Biarritz och ställen att prova där! Nu hittar jag inte den online (den var skriven av Trendenser-frida) men hittade delar av den här :) https://scandinaviantraveler.com/en/food-drink/the-best-places-to-eat-and-shop-in-biarritz och här https://scandinaviantraveler.com/se/livsstil/lar-dig-surfa-i-biarritz Have fun!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.