Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

20:39 | July 13, 2016

MAKEUP TUTORIAL

youtube

 

EYEMAKEUP TUTORIAL – HTTP://YOUTUBE.COM/ANGELICABLICK
PRESS HERE TO GET TO MY YOUTUBE – DON’T FORGET TO SUBSCRIBE!

 

YEY! A new tutorial!! About my eye makeup :) I get about of questions about how I do it and what I use – so here it is! Haha you know what?  I did one, edit & cut it and then just hated it because the light was so weird so I started over and did a new one today – MUCH BETTER! Now it’s time for me to do the Q/A in a video next time and since I still haven’t answered your questions from my recent Q/A I’m going to answer those question this time – in the video. How does that sound? I still have a video from London to show you. MORE VIDEOS FOR THA PEOPLE – RIGHT? Hope you’ll like this one ♥

_________________________________________________

Yey! En ny tutorial!! Om hur jag sminkar mina ögon :) jag får väldigt mycket frågor kring hur jag gör de och vad jag använder för produkter – så här är den! Haha gissa vad? Jag gjorde en och sen hatade jag den eftersom ljuset var så kefft så då började jag om och gjorde en ny idag – MYCKET BÄTTRE! Efter denna kommer en Q/A i videoform eftersom jag fortfarande inte svarat på min senaste Q/A .. så då tänkte jag göra den via youtube istället. De låter väl nice? Jag har fortfarande en video från London kvar att visa med. MER YOUTUBE TILL FOLKET – ELLER HUR? Hoppas ni gillar denna ♥

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

8 Responses to “MAKEUP TUTORIAL”

  1. Ellen on

    Vad använde du för fina fransar? Jättekul att du börjat med tutorials.
    Ett tips skulle vara att du kollar på andra tutorials för att mer använda rätt terminologi när det kommer till smink och kanske göra lite mer close-ups när du gör tex en ögon make.
    Annars bra jobbat!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.