Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:39 | July 13, 2016

  MAKEUP TUTORIAL

   

  EYEMAKEUP TUTORIAL – HTTP://YOUTUBE.COM/ANGELICABLICK
  PRESS HERE TO GET TO MY YOUTUBE – DON’T FORGET TO SUBSCRIBE!

   

  YEY! A new tutorial!! About my eye makeup :) I get about of questions about how I do it and what I use – so here it is! Haha you know what?  I did one, edit & cut it and then just hated it because the light was so weird so I started over and did a new one today – MUCH BETTER! Now it’s time for me to do the Q/A in a video next time and since I still haven’t answered your questions from my recent Q/A I’m going to answer those question this time – in the video. How does that sound? I still have a video from London to show you. MORE VIDEOS FOR THA PEOPLE – RIGHT? Hope you’ll like this one ♥

  _________________________________________________

  Yey! En ny tutorial!! Om hur jag sminkar mina ögon :) jag får väldigt mycket frågor kring hur jag gör de och vad jag använder för produkter – så här är den! Haha gissa vad? Jag gjorde en och sen hatade jag den eftersom ljuset var så kefft så då började jag om och gjorde en ny idag – MYCKET BÄTTRE! Efter denna kommer en Q/A i videoform eftersom jag fortfarande inte svarat på min senaste Q/A .. så då tänkte jag göra den via youtube istället. De låter väl nice? Jag har fortfarande en video från London kvar att visa med. MER YOUTUBE TILL FOLKET – ELLER HUR? Hoppas ni gillar denna ♥


  8 kommentarer  8 kommentarer om “MAKEUP TUTORIAL”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här