Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:28 | July 14, 2016

  FROM DAY TO DAY

  errday1errday5errday2errday4errdayh8errday6errday3errday7

   

  EVERYDAY RANDOMS

   

  So we are on the bus towards skavsta to go to BIARRITZ!! I’m so happy! And guess what I just did? haha.. I JUST BOUGHT A DRONE! So the video will be SO COOL now :D woop woop! So, what do you wanna see in the Biarritz video? Resturants? beach? surf? or everything haha? :) I think I’ll do a mix. And yeah, what do you want to see in my upcoming vlogs and youtube videos? Tell me exactly what you want to me to do :)

  _______________________________________

  Så nu sitter vi på bussen på G till skavsta som vi ska flyga till Biarritz ifrån! Och gissa vad jag gjorde idag? haha.. jag köpte en drönare!! Så nu kommer videosarna bli SÅ COOLA :D woop woop! Vad skulla ni vilja se i Biarritz videon? Resturanger`strand? surf? eller allt haha? Tror jag kommer köra en mix :) Och ja: kom gärna med tips på vad för typ av videos/vlogs ni vill att jag ska lägga upp! Vad vill ni se liksom? :D


  13 kommentarer  13 kommentarer om “FROM DAY TO DAY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här