Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:28 | July 16, 2016

  BBQ NIGHT

  surfakademinsurfakademinsurfakademinsurfakademinsurfakademin

   

  BBQ NIGHT AT THE MANSION

   

  Ah, such a wonderful day yesterday! We went to Zarautz for surfing during the day and stayed there until 18.00 before heading over the the mansion for bbq, beer and watching the sun set. That’s why I didn’t have time to blog more than 1 time yesterday – But now I have a lot of picture to show you :D It was so scary yesterday going back from Zarautz ( it’s in spain ) back to France .. the French police and like their high security men where standing with fully loaded machine guns overlooking every car goin through the boarder. Police cars, weapons and everything everywhere. Well, I understand they do this after what happened in Nice :( it’s so sad.
  Today we are heading over to San Sebastian for a little roadtrip, surf and to explore the city. I’ve heard that the old town over there is magical!

  ________________________________

  Åh, så jäkla fin dag igår!  Vi stack till Zarautz för att surfa på dagen och så hängde vi kvar där tills kl 18.00 ungefär innan vi drog hem till Biarritz igen för att grilla, drick bärs och se solnedgången  i stora huset. Därför hann jag inte blogga mer igår – men nu har jag massa bilder att visa :D Åh de var så sjukt läskigt igår när vi var påväg från Zarautz ( i spanien ) över till Frankrike igen… franska polisen samt de högst högst uppsatta polisen stod vid gränsen med full mundering, automatvapen, pikébilar och allt. Fullt pådrag! Inte konstigt med allt som hänt i Nice :( så hemskt.
  Idag ska vi åka rodtrip till San sebastian för att surfa, utforska staden och bara njuta. Har hört att deras gamla stan är magiskt!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “BBQ NIGHT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • That looks delicious! I’m curious about your other pictures

   Reply
  • Men åhh ser helt fantastiskt ut!!

   Många kramar från Hanna <3
   http://www.hannavic.se

   Reply
  • your life is just awesome!!
   Fash ‘n’ fudge
   Fash ‘n’ fudge

   Reply
  • The best nights are nights together with some friend, with a great bbq and with a lot of beer!!!
   Awesome photos! :)
   XO
   Elena
   _________________________
   http://saintjeans.de/

   Reply
  • Sounds like a fun day!
   xx
   Sasha
   http://www.whatsashawears.com

   Reply
  • Such fun celebration and gathering for the Summer! :)

   Weekend Inspiration | Imperfection Is Beautiful … For further reading | link in bio

   #flowers #spring #summer #mindfulness #inspiration #inspire #positive #positivethinking #motivate #goodvibes #goodmorning #feelgood #caseofthemondays #instagood #life #blog #blogpost #bloggerlife #positivemind #believe #behappy #tips #word #words #livethelittlethings
   #ontheblog #lifestyleblog #caturday

   Reply
  • Such fun celebration and gathering for the Summer! :)

   La Bijoux Bella | by mia

   Reply
  • fy fan så nice det ser ut :)

   Kram<3

   http://camillaesi.se

   Reply
  • everything looks so perfect <3
   http://simonaroxanahuidiu.blogspot.ro

   Reply
  • Kul att ni verkar ha det så underbart!! Sån där special-treatment fick verkligen inte jag när jag åkte med surfakademien. Vi fick bo på ett “pittoreskt” hostel med trasiga möbler, smutsiga handdukar och hade ignoranta och ointresserade instruktörer som försökte lura folk på pengar. Inget mysigt grillhäng varje kväll där inte. :(

   Reply
  • Alltså, jag blir så varm i själen av att se dina bilder. Du är så fruktansvärt fin att man smälter, Angelica! Och du har verkligen hittat din eget sätt att redigera bilderna också, ser så jäkla flott ut. Du är verkligen ett proffs nu! Är 1000 ggr roligare att kika på bilderna på din blogg än vad det är att bläddra genom typ Vogue, för du lyckas verkligen fånga och förmedla en magisk känsla i bilderna på ett helt unikt sätt, med färgerna och vinklarna och allting. Det känns verkligen som att du tar med oss på en resa genom dina bilder, och det är så himla roligt att få vara med. Tummen upp! Tack för all tid du lägger ner på bloggen, med foton och text. Du förgyller verkligen min vardag! Ta hand om dig! Kram

   Reply
  • grillmiddag sådär med ett stort gäng, fan vad jag saknar det. Så fint <3

   Reply
  • Ohh, vart är din röda klänning från? Den du hade på Snapc.. <3

   Reply
  • Hej! Jag var till San sebastian i början av sommaren och du MÅSTE äta pintxos på en bar som heter borda berri! Jag lovar att ni inte kommer bli besvikna <3

   Reply
  • Hi!
   First, I love your photos and your blog!
   And I was wondering about where you have purchased your pants?

   Keep up the good work :*

   Reply
  • Hej! Försökt hitta i äldre inlägg vart din kjol är ifrån? Så fin verkligen!!!

   Reply
  • Hej! Vart är dina fina byxor från? :)

   Reply
  • That skirt is everything! Flawless!
   http://www.throughmyowneys.com

   Reply