Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:30 | July 17, 2016

  LUNCH SPOT

  biarritz1biarritz2biarritz3biarritz4biarritz5

   

  LUNCH AT MILWAUKEE
  ADLINK: DRESS FROM MISHA, HERE ♥

   

  Yeez, we are having the best time ever! I barely have time t sit by my laptop – as you may have noticed! But sometimes you just gotta go with the flow and suck up all the lovely stuff happening around you, right? :) Biarritz is SUCH A PRETTY PLACE! And we are having the best time with Surfakademin. Like I always have when I’m with ’em ♥ Best crew ever! And I’m only speaking from the heart when I say that! Been traveling with ’em since 2012..? And it’s always like this magical little paradise that all of you create together with everyone that’s a part of it. Pure joy!
  Tomorrow is our last day here and it’s gonna be amazing to finally get back home and hug & kiss my other half, André. But I’m sure going to miss this beautiful place!

  _______________________________________________________

  Vi har verkligen så sjukt underbart här! Jag har typ knappt tid att sitta vid datorn – som ni kanske märkt! Men ibland måste man bara go with the flow och suga åt sig allt härligt som händer omkring en och bara njuta, eller hur? :) Biarritz är HELT MAGISKT! Och vi har så sjukt kul med Surfakademin. Som alltid när jag är med dom♥ Bästa gänget! Jag pratar enbart från hjärtat när jag säger de! Har rest med dom sen 2012..? och de är alltid som ett litet paradis vart man än reser med dom som man alltid skapar ihop med alla som är inblandade. Ren lycka! Imorgon är vår sista dag här och de ska bli underbart att få komma hem och krama & pussa på min andra hälft André. Men jag kommer sakna Biarritz som fan!


  6 kommentarer  6 kommentarer om “LUNCH SPOT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här