Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:46 | July 18, 2016

  A BEAUTIFUL PLACE

  BiarritzBiarritzBiarritz

   

  STROLL AROUND BIARRITZ

   

  Some photos from our stroll in Biarritz before we went to San Sebastian. Have you ever been to San Sebastian? OH MY GOD! That place is just like a dream!! it’s actually insane. And the food .. THE FOOD! I’ve heard that it’s one of the top places to go to for good food. It’s ranked as top 5 place actually :) I can understand why! Okey, so it’s our last day today so what we are going to do is to film/shoot the last stuff and then surf before eating a goodbye dinner with some of the Surfakademin crew.

  ________________________________________________

  Lite bilder från vår promenad i Biarritz innan vi stack till San Sebastian. Har ni varit i San Sebastian? OH MY GOD! Det stället är som en dröm!! Det är galet. Och maten.. MATEN! Jag har hört att de ska vara ett av de bästa ställena i världen när de kommer till mat. Typ rankat topp 5 i världen :) Jag fattar varför! Okej, de är vår sista dag nu.. så vad vi ska göra är att fota/filma de sista, sen surfa och sen käka hejdå middag med några på surfakademin.


  16 kommentarer  16 kommentarer om “A BEAUTIFUL PLACE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här