Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

19:38 | July 18, 2016

OCEAN VIEW

TRAVEL
SanSebastian1sansebastian6sansebastian4SanSebastian2

 

LUNCH IN SAN SEBASTIAN

 

Fried calamares and cold beer, could it be better? The view was breathtaking too! Now it’s time for us to hit the beach for some surf and then go to bed really early. We might have time for the dinner later on, but I need to be in bed really early tonight. We are going to shoot two loosk before we leave for the airport tomorrow at 08.00 so I’m going up at 04.00 hahaha.. In the middle of the night! Well, I do a lot for them good pictures ;) haha.

___________________________________________

Friterade calameres och kall bärs, kan de bli bättre? Utsikten var magisk med! Nu ska vi ner till stranden för att surfa lite innan de är dags för att sova. Vi hinner kanske middag ikväll, men jag måste i säng tidigt eftersom vi ska upp tidigt för att fota looks imorgon innan vi drar till flygplatsen vid 08.00…så ja, jag måste upp vid 04.00 typ.. så, mitt i natten med andra ord haha! Men men, vad gör man inte för fina bilder ;) haha.

 

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

12 Responses to “OCEAN VIEW”

  1. Jennifer on

    ÅH vad fint, vilken kamera + motiv är dessa bilder fotade med? Är på jakt efter en grym kamera som blusar bakgrunden utan att zooma in så mycket som min 50mm gör. Puss!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.