Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:40 | July 18, 2016

  S U R F .

  imageSurfBiarritz3image

   

  LATE SESSION SURF

   

  Okey, can we please talk about the magical light that are happening every single evening here in Biarritz? It’s crazy! We went to a smaller beach last night to shoot some nice frames for my vlog and the light was just.. WOW! We took the boards with us, my drone and then we just made some really nice shots on the camera. Then late night surf! My friends Viktor & Viktor in the pictures works for Surfakademin that I’m here with :) they are instructors so I’m sure happy to have them both by my side to help me get better at surfing. It’s actually really hard! But fun once you get that good wave. A feeling of freedom!

  _____________________________________________

  Okej, kan vi snälla snacka om det magiska ljuset som infinner sig varje kväll här i Biarritz? Det är galet! Vi stack till en mindre strand igår kväll för att filma samt fota för min kommande vlog om resan här och ljuset var bara .. WOW! Vi tog brädorna, min drone och fångade massa härigt på kameran. Sen natt-surf! Mina vänner Viktor och Viktor som är i bilderna jobbar som instruktörer på surfakademin så de är ju jäkligt skönt att ha dom vid sin sida för att få en bättre på surfing :) De är fan fett svårt men de är så sjukt kul så fort man får flyt på de och fångar en nice våg. En sjuk känsla av frihet!


  26 kommentarer  26 kommentarer om “S U R F .”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här