Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:04 | July 20, 2016

  AS THE SUN HITS MY FACE

  H&MH&MH&MH&M

   

  PHOTOS BY RASMUS LINDAHL / EDIT BY ME : CONTAIN ADLINKS
  _HAT FROM RUT&CIRCLE BY BILLMAN, SIMILAR HERE_TOP FROM H&M, SIMILAR HERE_
  _SHORTS FROM ONE TEASPOON, HERE_SANDALS FROM MADEWELL, SIMILAR HERE_BAG FROM CHANEL, HERE_

   

  Back in Stockholm after a wonderful time in Biarritz! I’m in love with that place, that’s for sure. Back to routines too and I love that! I hate when other stuff  get in the way of my blog or anything else that I work with. But now It’s all good again :) I have so much photos to show you. I’m soon off into town for meetings. I’m going to meet up with Caroline at CUBE for a lunch meeting at brillo. Have you ever been to Taverna brillo? You guys want me to give you advice on where to eat in Stockholm, so Taverna brillos is one! Eat their truffle pizza! it’s H E A V E N!!! I think I’ll order that one today mohahahahah :D

  __________________________________________

  Tillbaka i Stockholm efter en underbar tid i Biarrit! Är helt seriöst kär i de stället, de kan jag lova. Tillbaka till rutin! de älskar jag. Hatar när andra saker kommer ivägen för min bloggning och allt annat jag pysslar med, men nu är jag tillbaka igen som vanligt :) har massor av foton att visa er. Ska alldeles straxt dra in mot stan för möten. Ska först möte upp Caroline från CUBE för lunchmöte på Brillo. Har ni någonsin käkat där? Ni vill ju att jag ska tipsa om ställen att käka på i Stockholm: så detta är ett! Ät deras tryffelpizza isåfall! H I M  L E N !!! Jag ska nog beställa de idag mohahahah :D

   


  36 kommentarer  36 kommentarer om “AS THE SUN HITS MY FACE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här