Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:20 | July 23, 2016

  LATE AFTERNOON SURF

  imageimage

   

  LATE AFTERNOON SURF

   

  Had a really nice and calm night here at Tylösand yesterday :) Filippa and I arrived before everyone else so we hung out at the beach a bit before heading over to the day party. We only stayed there for 30 minutes before meeting up with the rest of us to go to a resturang called SALT to have dinner :) Today is a new day filled with volleyboll and party!!!

  _______________________________________________

  Hade en härlig och lugn kväll i Tylösand igår :) Filippa och jag kom tidigare än de andra så vi sotade på stranden ett tag innan vi drog på dagsfesten. Vi var bara där i 30 minuter innan vi mötte upp de andra och käkade middag på en restaurang som heter SALT :) Idag är en ny dag: Fylld med volleyboll och party!!


  15 kommentarer  15 kommentarer om “LATE AFTERNOON SURF”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här