Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:36 | July 25, 2016

  ORANGE

  pinksky186pinksky666pinksky10pinksky56PINKSKY16pinksky14

   

  PHOTOS BY RASMUS LINDAHL / EDIT BY ME: CONTAIN ADLINKS
  _DRESS FROM ASOS, HERE_SANDALS FROM MADEWELL, SIMILAR HERE_
  _BAG FROM CHANEL, HERE_

   

  The look we went up at 05.00 for haha. But the light in the morning was just breathtaking! So, I took a break yesterday since we went out all day and we where in Tylösand with all of our friends. We later on took the train to Varberg where we are right now :) such a magical day/evening yesterday. It was 27 degrees celsius and the sunset was just amazing. André and I went for a late night swim while the sun went down. Swedish summer as it’s best ♥

  ____________________________________

  Looken vi gick upp kl 05.00 för att ta hahah. Men ljuset var så himla fint ju! Så, jag tog en dag av igår eftersom vi var ute i lördags samt att vi var med alla vänner i tylösand igår. Vi stack senare till Varberg där vi är just nu :) var en helt magisk dag/kväll igår. De var 27 grader varmt och solnedgången var sådär knallrosa. André och jag stack och badade när solen var påväg ner med. Svensk sommar när den är som bäst ♥


  20 kommentarer  20 kommentarer om “ORANGE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här