Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

1:26 | July 27, 2016

Let’s take a closer look

LOOK OF THE DAY
THE CLASSY ISSUEgina tricotmishaH&MCAMO_11MLMBEYOND RETROmissguided_blick8MISSGUIDEDPHILLIP LIMzara väskaRiver Island

 

DETAIL SHOTS / CLOSE UP

 

Home after a full day of BEYONCÉ!! Okey, I’m literally IN LOVE with that woman. And with that said I’m going to bed – talk to you tomorrow ♥ Thank you and all the love in the world to you guys who came up and said hi and took photos. You are the best!

_______________________________

Hemma efter en hel dag med BEYONCÉ!! Jag är bokstavligt talat KÄR i denna kvinna. Och med de sagt så går jag och lägger mig – vi hörs imorgon ♥ Tack till er fina som kom fram och hälsade och tog kort. Ni är bäst!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

23 Responses to “Let’s take a closer look”

 1. Emma on

  Såg dig och dina vänner (på avstånd, från läktaren) och måste bara säga att ni såg så himla sköna ut. Att se er stå och dansa till varje låt och se snygga ut medan ni gjorde det (det är en konst, believe me) gjorde mig avis men samtidigt imponerad. Ni är gänget man vill festa med! KRAM

  Reply
 2. Linnea on

  Hej Angelica!

  Den blåa väskan med lövet på är verkligen min drömväska och har letat som en galning efter den sedan förra sommaren, hann aldrig få tag på den:( Jag undrar därför om du har kvar den och skulle kunna tänka dig sälja den till mig? Hade blivit SÅÅ GLAD!!
  Kramar till dig

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.