Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:39 | July 27, 2016

  WHICH ONE IS THE BEST?

  fav20161

   

  MY LATEST LOOKS
  WHICH ONE DO YOU LIKE THE BEST?

  Ah, I’m soooo tired today. I don’t know what’s wrong with me haha!  I’ve slept for like 7 hours this night so it can’t have anything with that. But hey, I’ve had a lot on my hands and on my mind lately so I guess it’s that. so, did you like my Q/A video?? Have you seen it? if not, press HERE. There is one more coming up tomorrow and then the Biarritz vlog is on it’s way :D

  __________________________________________

  MINA SENASTE LOOKS
  VILKEN GILLAR NI BÄST?

  Åh, jag är så sjukt tröööööött idag. Vet inte vad de är för fel på mig haha! Har sovit över 7 timmar inatt så de kan inte vara de. Men ja, jag har ju faktist haft en del saker att stå i och mycket att tänka på de senaste. Men men, gillades ni min Q/A video förresten?? Om ni missade den, kan ni se den HÄR. En till är påväg upp nu tills imorgon och sen är Biarritz videon påväg med :D


  29 kommentarer  29 kommentarer om “WHICH ONE IS THE BEST?”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här