Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:15 | July 28, 2016

  B/W

  bw2bw1

   

  B/W SNEAK PEEK // FULL LOOK SOON ON THE BLOG

   

  I can’t wait until these photos are edited :) the color of this dress is amazing! I’m about to head out with some friends for some bowling! When I was a kid I was so good at it, but now… HAHAHAHAH. I don’t know what the fuck I’m doing wrong …

  ______________________________________

  Längtar tills dessa bilder är färdigredigerade :) färgen på klänningen är magisk! Jag ska precis sticka ut och möta upp lite vänner för bowling! När jag var liten var jag så bra på det, men nu… HAHAHAHAH. Vet inte vad fan jag håller på med…


  20 kommentarer  20 kommentarer om “B/W”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här