Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:48 | July 28, 2016

  FOR EVERY MOMENT

  errday7GRILLZ_10errday8errday6errday2errday3errday10errday1errday5

   

  EVERYDAY RANDOMS

   

  AH our apartment is so fresh and so clean, CLEAAAAN now! I love when it’s all nice and clean at home – it almost gives you that wierd satisfaction hahahaha. Right? I’m not messy but I sure put clothes everywhere and sometime when I’m in a rush I just throw my shit everywhere haha. I would like to be that kind of person who puts things in place even tho they are in a rush, but that just don’t work for me. NOW: Time to meet up with Elin! We are going to film a fun thing and shoot a look ♥

  __________________________________________

  ÅH vår lägenhet är så jääääkla ren och fräsch nu ( so fresh and so clean, clean )! jag älskar när de är ordning och rent hemma – det ger än en såndär konstig nöjd känsla hahahah. Eller hur? Jag är inte så slravig hemma men jag lägger ofta kläder lite överallt och när jag har bråttom så har jag en tendens att inte ta undan efter mig direkt. Jag kastar min skit överallt då hahaha! Jag skulle vilja vara den som plockar undan direkt men nää, sån är jag inte. NU: Möta upp Elin och filma samt fota en look ♥


  10 kommentarer  10 kommentarer om “FOR EVERY MOMENT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här